Avalonreizen, Sacred Pathways, AvalonReis, Avalon Journey, spirituele reizen en opleidingen


Go to content

Sacred Pathways en de Healing Hart Circle!

Lichtwerk

Sacred Pathways en de Healing Hart Circle! www.sacredpathways.nl

Al een aantal jaren reizen we over de Planeet, Spirituele en Healing en Tempelreizen, reizen zijn er gemaakt naar vele mooie, bijzondere en magische plaatsen. In Harmonie, Liefde, Zuivering, Healing en doorstroming voor Moeder Aarde met elkaar, op het Land, het Water, maar ook de Lucht en met de Energie van de Zon, alle Elementen in lijn met elkaar! Ook voor de intense Inwijdingen werden we soms geacht op die specifieke plaats te zijn waar we nodig waren..en dit is nog steeds zo: en zo reisden we van de Usa naar Ierland, Engeland, Wales, Cornwall, Schotland, Frankrijk. Maar ook naar het Midden Oosten, waar ik oude Roots hervond, zoals in Egypte, de Sinai, Jordanie, Israel.. Aarde reizen, Aarde Healing, maar laten we onszelf niet vergeten, zuivering vindt altijd plaats voor we vertrekken, ook tijdens, omdat we zelf ook de nodige transformatie ondergaan, alleen maar goed, begin bij jezelf zodat je ook de Aarde en de mensheid tot dienst kan zijn, ongeacht Traditie/religie/geloof/land of kleur!

Avalon: Avalon is een plaats met vele sluiers, een reis daarheen brengt transformatie op alle niveau`s van zijn, het opent en verbindt, niet altijd zoals wij denken, maar wel zoals nodig is voor de transformatie op jouw Pad, jouw Herinnering, jouw Spirituele Weg, Water is het Hoofd Element, dus je kunt je voorstellen dat dat de nodige zuivering en emoties teweegbrengt. Een reis door de sluiers waar we iedere keer een stukje mogen openen, een stukje mogen zuiveren,een stukje mogen Healen,voor onszelf,voor de Planeet. Een stukje Eenheid en Heelheid in Godin en Al Bewust Zijn!

De Poort is nog niet geheel geopend, de sluiers komen en gaan in lagen die voor een ieder op een eigen manier ervaren worden. Spiritueel Bewustzijn, Her-innering, verbinding met je Hart dat is wat Avalon je brengt, eenmaal daar geweest...zal je leven nooit meer hetzelfde zijn!
Als de tijd daar is..zullen de Nevelen je leiden tot in je diepste Dromen.

Egypte: Symbolen en Poorten naar vele lagen van bestaan! Ankh Bewust Zijn!

Atlantis: verweven en verbonden, de oude Leer, the Old Ways, de oude Rituelen! In Atlantis werd vanuit het Kristallijne Licht en de Kristalwereld veel verankerd op de Planeet, er was ook een samensmelten van de mens en de natuur maar er ontstond ook dualiteit zoals wij die nu kennen. De Klank van Atlantis roept her-innering op bij velen, het opent iets in ons innerlijk wezen......

Mu: het oude continent Mu bestond voor Atlantis, Yannini, een wereld van Klank en Gedachtekrachten, het samenbrengen van je Ziels Vonken, zie de `MU Klank Sound Resonantie` workshops en de Opleiding `Harmonie in Al Bewust Zijn `.

Aarde-Lichtwerk/Resonerend Ritme/Zuivering en Healing: Iedere 6 tot 8 weken verandert het Ritme van de Aarde, het Ritme van de Natuur en het Ritme in ons onszelf. Voel maar eens hoe je op bepaalde tijden resoneert met het Aarde Ritueel, hoe je op bepaalde tijden totaal uit je energie bent of onrustig...het is een Blessing je Natuurlijk Ritme te vinden, hoe jij het best in het dagelijks leven functioneert, een met je Trilling, een in Lichaam, Geest en Ziel! Het ritme van de Aarde verschuift hier en daar op de Planeet, zullen wij met de Aarde mee resoneren? Open, ervaar, voel, resoneer met Gaia in het Natuurlijk Ritme!

De Aarde `Symbolen die we op de Planeet, in reizen, in de Cirkel, de opleidingen en in de Natuur gebruiken, gaan een lange weg terug, een oude weg, een Pad wat leidt naar de tijden waarin The Old Ways een natuurlijk gebruik waren, de mensen hier vanuit een Natuurlijke behoefte mee werkten, omdat ze een waren met de Aarde, dit is lange tijd zo geweest tot de dualiteit de overhand kreeg en de Natuurlijke Gebruiken langzaam aan verdwenen, al voor en zeker na de ondergang van het mooie Atlantis, de Oude Leer is weliswaar nooit echt verdwenen, de Oude Cirkels hebben altijd bestaan en mondeling is de Leer doorgeven, vertrouwd, veilig en Heilig Bewaard! Oude Cirkels, Magische Site`s en Heilige Paden, Sacred Pathways! Opleidingen, Heilige Paden in een nieuw jasje.

Aarde festijnen-Rituelen, zijn Schoning, Healing en Voedsel voor de Aarde en Haar Natuurlijk Ritme, Haar Balans die zo nodig is voor het Evenwicht op de Planeet.

Het Godin Bewust Zijn, de Godin de God, Al Bewust Zijn, de Healing Heart Circle:
De Godin in haar volledigheid, mannelijk-vrouwelijk, essentieel in deze tijd van veranderingen en groei naar een nieuw Bewust Zijn! Zij is niet weg te denken van onze Planeet waar ze zolang onderdrukt is, tijd het Vrouwelijke weer in Haar Natuurlijke Kracht te herstellen! Het Web wordt geweven, oude lijnen en paden herstelt om het Grid van de Aarde weer te laten stromen in een energie van Liefde en Harmonie. Maar...voor het zover is hebben we met elkaar nog heel veel werk te doen. Vele mensen zijn al in groepen of cirkels in samenwerking met de aarde en de kosmos aan `t werk, `t netwerk wordt al jaren geweven, eerst stilletjes nu vol naar buiten. We weven al jaren tijdens de reizen nieuwe paden in een verbinding met het Kristallijne Bewustzijn, de Kristallijne Meridianen van de Aarde in samenstelling met de Kosmos en het Merlin Bewustzijn! Velen doen dit met ons, soms bewust, andere onbewust, het doet er ook niet toe, het gaat om het werk, om je voetstappen, waar ze nodig zijn en wat ze kunnen toevoegen. Zo ontstond 11 jaar terug de Cirkel van de Dageraad, Aarde werk- en Bewust Zijn, een mooie groei ontstond naar de dag van vandaag. Oude `Lijnen` herstellen, verbinden en verspreiden...innerlijk en uiterlijk... zo Boven Zo Beneden.

Healing Heart Circle: Een dag na de Aardehealing in het gehucht `Nederland reden we naar Havelte voor de Zonne-Eclips net voor de Nieuwe Maan. We vonden een plekje bij een mooi Hunebed waar we het ons gemakkelijk maakte voor deze magische gebeurtenis. Een Eclips is altijd bijzonder, de Nieuwe Maan erachter aan bracht nog een verrassend `Nieuw tintje. Afgestemd en met een cd`tje in de hand volgden we de Maan die Haar Pad vervolgden voor de energie van de Zon. Zacht was de Energie, Krachtig maar tegelijkertijd Zacht en Vrouwelijk! Ik stemde me af op de Eclips en het Vrouwelijke Element en daar was ze, de Godin in haar mooie gedaante, de Godin heeft vele Gedaanten..maar altijd herkenbaar. Allerlei informatie vormde zich en het Web werd zichtbaar, werd vanuit de kosmos gesteund, de Healing Hart Circle werd geboren in een nieuwe vorm met nieuwe `opdrachten` het Web te weven vanuit het Godinnen Bewust Zijn zoals de `Leer ` gegeven is. Het werk van de Circles heeft veel verbonden en geopend, het Netwerk stroomt al van Californie tot in het Oosten en nu gaan we verdiepen weer op een nieuw niveau zodat de energie kan resoneren met het Hart van de Moeder, Gaia, het Hart van Godin in AL! Voor een
Bewust Zijn van Respect, Liefde en Harmonie in Evenwicht in Mannelijk en Vrouwelijk! De Healing Hart Circle, de naam zegt het al, weeft, verbind, zuivert en healt vanuit het Hart naar het Hart van Gaia! Er zullen Natuur-Deva dagen, Water Rituelen en Spirituele Reizen plaatsvinden zoals voorheen over de Planeet, alleen nu nog meer verbonden over de Aarde in verbinding en afstemming met andere Lichtwerkers. Reis je mee....

De Godin en the Ninefold: the Ninefold Sisterhood of Avalon, de negen zusters, Morgaine en haar zusters, Priesteressen van Avalon/Atlantis, healers, teacher, herbalist, shape shifter...zo worden ze veelal gezien. Maar ze waren zoveel meer dan dat, The Ninefold waren inderdaad grote Teachers die onderwezen op Aarde maar vanuit een kosmisch perspectief. Zij reizen letterlijk tussen de sluiers, de `priesteressen` die zich tussen de lagen, de dimensies kunnen begeven en van daaruit in een hoge Trilling kunnen transformeren, daardoor waren zij grote Healers, maar zij waren ook Wevers, verbonden met de grote God-Godin Weven ze Creatie voor de Aarde. Verbonden, wat verder terug, met de Priesteressen van Isis, Hathor, met de Sisters en Broeders van Atlantis, MU, en de 7 Zusters van de Pleiaden! Wederom getransformeerd en gere´ncarneerd zijn ook zij weer op Aarde om in deze Taak het Godinnen Bewust Zijn te integreren en met dit Nieuwe Bewust Zijn de Planeet en Haar Ascentionproces te begeleiden in een stroom van Liefde en Licht!

*Healing Heart Circle: Lichtcirkels, Meditatiecirkels, Meetings, Aardewerk...

S`rah Whispers of the Goddess:

9 cirkels doorlopen, 9 Inwijdingen, completie Mysterious Ways of the
Goddess, Ontwaak..Her-inner..reveil the vale, Innerlijke Priesteres.
Terug naar Binnen, het Pad wat je diep vanuit de Aarde leidt naar het
Onbewuste vanwaar het Bewuste weer kan ontstaan en je je Trilling en
Resonantie steeds aan kan passen vanuit een nieuw niveau, nieuwe
Perspectieven, nieuwe gevoelens in Waarnemen. We laten het denken los
en reizen in het `onbewuste`, goed gegrond en dmv. Sound, Klank, Healing
Trilling, en zul je je zoals de Priesteressen tussen de Sluiers begeven,
gegrond en in balans naar een Bewuste Heelheid als de Kosmische Ziel
die je bent. Her-inner...Groet en Ontmoet!

*S`rah Whispers of the Goddess: Godin Bewust Zijn, cyclus van 9 cirkels, iedere cirkel brengt transformatie, je trilling en resonantie wordt aangepast in de Kosmische energie van nu in verbondenheid met je Aardse Pad. De 9 Bewustzijnsvormen van de Godin! zie opleidingen.

Ik groet u vanuit the Mysterious Ways of God and Goddess,
mijn naam is Cora ./Serah Rya Ho
Sacred Pathways, Spirituele reizen, Aarde-Lichtwerk, Inwijdingen: Ankh Klank en Resonantie vanuit het God-Godin en Al Bewust Zijn, Reiki Roos Inwijding, Healingpraktijk.


Sub-Menu:


Back to content | Back to main menu