Avalonreizen, Sacred Pathways, AvalonReis, Avalon Journey, spirituele reizen en opleidingen


Go to content

Numerologie-Aurareading op basis van Getallenleer + Kleurensymboliek

Praktijk

`Numerologie-Aurareading op basis van Getallenleer + Kleurensymboliek `

Getallenleer en Kleurensymboliek is voor vele nog niet zo heel bekend, maar is vanuit de `oudheid` een duidelijk, krachtig en volledige beeldgeving van een persoonlijkheid, situatie of gelegenheid. Hiermee kun je iemand `totaal` weergeven in zowel gaven, kwaliteiten, maar ook levenslessen die hierin verweven zijn. We doorlopen allemaal dezelfde `school` van `transformatie
en wedergeboorte`, de leerling en de meester, het wiel van het leven.
In de wet van re´ncarnatie keren we steeds terug om bewuster te worden, meer inzicht te verkrijgen, te leren van onze medemensen en respect te hebben voor andere volkeren in `kleuren`, tradities en religies. Door dit bewustzijn en dit licht in jezelf en anderen te eren kunnen we steeds verder `ontwaken` en meer intu´tief gaan `voelen en zien` wat de Kosmos met ons voor heeft.
Het begrijpen van je eigen Ziele-doel, maar ook je Kosmisch doel!

De naam en geboorte datum zijn heel belangrijk in de getallenleer, in een naam zit ook energie en de klanken van die naam brengen je op een bepaald trillingsniveau, een energetische laag (aura) die verweven is in je astrale laag.
Je aura is een magnetische laag om je lichaam die je beschermt tegen ongewenste invloeden, maar soms ben je zo gevoelig dat je `moet` leren je
aura af te schermen, in dat geval ben je vaak `heldervoelend`.
Klanken en Kleuren zijn van groot belang voor de mens, hier zijn we ooit gedeeltelijk uit getransformeerd en vandaar `bewuster` ontstaan!
Er wordt in dit geval niet gewerkt met geboortenamen maar met de naam die je dagelijks gebruikt, voor-en achternaam, de klanken die je trillingsniveau bepalen

De mens bestaat ook uit Licht, Kleur, de bekende kleuren van de Regenboog, maar ook de vele kleurencombinaties daartussen. Ook de kleuren geven een completer beeld, soms ontbreekt er een kleur in het lichaam en kan dit nadelig werken voor je in de vorm van een blokkade en je blijft in het bekende cirkeltje ronddraaien en vraagt je af: waarom dit weer gebeurt of waarom je hier weer tegen aanloopt, dezelfde situaties die je iets proberen helder te maken.
Getallenleer en Kleur kunnen je een hoop wijzer en duidelijk maken,
zodat je iets prettiger door het leven kan stromen, persoonlijke lei-draden.

Zo zal er een duidelijk beeld ontstaan voor de persoonlijke Aura-Numerologie reading. Daarnaast wordt er een stukje intu´tief, door `spontane` channeling in verwerkt die het `Hoger zelf` van de persoon nog iets meer zal aanvullen!

Numerologie Aura Readingen-en Healingen


Sub-Menu:


Back to content | Back to main menu