Avalonreizen, Sacred Pathways, AvalonReis, Avalon Journey, spirituele reizen en opleidingen


Go to content

Het pad van de Dageraad

Lichtwerk

`Het Pad van de Dageraad `

De Cirkel van de Dageraad werkt, in eerbied en respect, in samenwerking met Moeder Aarde, de Kosmos en de Sterren naar `de nieuwe Dageraad`.

De Cirkel is open voor een ieder die zich wil ontwikkelen, de natuur in al haar pracht en eenvoud en alle lagen wil respecteren, eerbied voor z`n medemens heeft, ongeacht afkomst, kleur, religie of traditie!

Het eren van de Natuur, de Aarde en alles wat daartussen en boven staat, gaat terug tot in de vroegste tijden. De oorspronkelijke Aardevolkeren leefden in en met de Natuur en waren bewust van de steeds veranderende seizoenen, ze eerden en respecteerden de planeet waarop zij woonden, de Magische flonkerende Sterren vanwaar zij kwamen. Zij waren bewust van de Aarde, als vruchtbaar en voedinggevend geheel, observeerde het Universum en de Sterren, de Zon, de Maan en de Kosmische wonderen van het Heelal.

Ieder seizoen draagt haar eigen ritme, haar energetische informatie en transformatie, die niet alleen het land en alle `wezens` omarmt, maar ook de mens, als individueel persoon. Bewust worden en Zijn in alle Ziels aspecten!

Harmonie in Al Bewust Zijn! Eenheid en Heelheid in alle delen van Zijn!

We vieren en delen Aardetradities, de 8 seizoenen van het oude Jaarwiel.

De oude Aarde cyclus bevat verleden en heden, de komende verandering op Aarde, het ontwaken en bewustworden van je spiritualiteit op je `eigen` zielepad in samenwerking met de Natuur om ons heen en alles wat daarin besloten ligt, tegelijkertijd met Gaia, Moeder Aarde, maar ook met je Kosmische verbinding.

We werken met de 8 seizoenen van de Aarde, we worden Bewust en leren de verborgen energetische waarde achter de seizoenen, de elementen, het Zijn!

Inzicht dmv het Jaarwiel leert ons weer ons Innerlijk Ritme Herinneren !

We lopen dit Pad in de vorm van een opleiding,
1 dag Leer vanuit het All Bewust Zijn,
1 dag Aarde Bewust Zijn en Viering in de Natuur! Per Leerdeel.

Groeien in de seizoenen en het Innerlijk Ritme van jezelf in samenwerking met het All! Aarde Rituelen, Krachtwielen, Bewust Zijn voor onze groei maar ook voor Gaia, de Aarde, omdat ook zij onze energie en rituelen nodig heeft om weer te kunnen groeien en transformeren, om weer gezond te worden voor ons welzijn, de natuur, maar ook voor alle lagen die nu verborgen zijn, om alle delen en dimensies weer heel te maken. In Eerbied en respect Wijden wij ons voor de nieuwe Dageraad, zodat we in Harmonie en Vrede kunnen `groeien`.

Ik groet u in Liefde en Licht, Eerbied en Respect, Cora ./Serah Rya Ho


Back to content | Back to main menu