Avalonreizen, Sacred Pathways, AvalonReis, Avalon Journey, spirituele reizen en opleidingen


Go to content

Biografie

Als klein meisje voelde ik zoveel om me heen, wat ik niet kon bevatten, maar vanaf het moment dat ik enig besef had van denken en voelen, begreep ik dat er meer was tussen Hemel en Aarde. Een vorm van altijd op zoek zijn en heimwee naar..............

Het oude `zieltje` in mij verlangde terug naar de Bron! Maar door de jaren heen leerde ik dat het leven op Aarde een groot leerproces is, een zoektocht naar ons ware zelf, het werken naar je zielepad en het her-ontmoeten van je ziele-maatjes, je ziele-groep!

Het herinneren van wie je was, bent en weer zal zijn!

Het `herinneren` is intrigerend, onze ziel draagt zo onnoemlijk veel mee, een bron van informatie waarvan we telkens een stukje krijgen aangereikt. Mijn `zoektocht` naar mezelf en het openen van mijn bewustzijn, ging ineens in volle vaart vanaf het moment dat ik `weer` voeten zette op de oude grond van `Avalon `,...ik kwam thuis, de `tijd` viel weg, ik kreeg `beelden` van oude herinneringen en gebeurtenissen (wat me overigens later in andere landen ook overkwam) en wist te vertellen waar bepaalde gebeurtenissen zich hadden afgespeeld...Het was een vreemde, maar heerlijke ervaring!

De `oude` Priesteres in mij ontwaakte! Ik mocht een blik door het venster werpen, de `nevelen` van Avalon werden heropend, de weg was weer vrij voor mijn zieletaak in dit leven, een taak die steeds duidelijker word. `Avalon ` als winkel ontstond, met daarnaast de `Jaarfeesten van de oude Aardecyclus `, de `Spirituele Reizen` en de `Healingpraktijk`. De basis was gelegd...

De Spirituele Tempel-Godin en Healing Reizen groeide door de jaren en nu ruim 12 jr verder, reizen we oa naar de UK, Cornwall, Egypte, Jordanie, Israel en waar Gaia `ons roept`!!

`The Mystic of the past, returns in the gift of the future `

Door de jaren heen kwamen diverse `teachers` op m`n pad die me allen een belangrijk stukje aanreikten, zodat mijn ziel telkens verder kon ontwaken en groeien. Ook het Godin Bewust Zijn kwam weer in mijn leven en heeft mij net als in het verleden weer heel veel aangereikt. Ik ben opgeleid en ingewijd in de `Heilige mysterien van het oude `Avalon-Atlantis` op diverse oude krachtplaatsen hier op Aarde. Zo is hier in Nederland de `Cirkel van de Dageraad ` ontstaan, die geleid wordt vanuit mijn oude ziel als Priesteres vanwaar het ritme van de Aarde en de seizoenen van deze oude Aardecyclus gevierd worden. Deze zijn voor iedereen toegankelijk, het is tijd ons weer te openen voor de krachten van de Natuur.

Ik heb vele workshops en opleidingen gevolgd om mijn Bewust Zijn te openen en verruimen, om u een idee te geven: Healer/Reader, Kleurentherapie, Aura Soma, Chakra-leer, Reiki, Spiritueel bewustzijn, Kruiden, Essentiele Olie, Numerologie, Kristalhealing, Oude Aarde tradities `the old Ways`, de Elementen, Rituelen en Ceremonie, diverse Healingtechnieken waaronder `Eternal Healing Light`, White Light Initiation, Universele Kracht, Energieen en Symbolen van Egypte en Mu, Klank en Sound, Merlin Healer en Egyptian Healing met de mooie bronzen universele Ankh.

Inmiddels ben ik op een nieuw Pad belandt en wijd ik mij 100 % aan Spirituele Reizen, Natuur Quests, Aarde-Individuele Healingen en Opleidingen!

Door mijn Heilige Pad te lopen is `Sacred Pathways` de nieuwe weg voor Bewust Zijn en Creatie! Mijn gave en gift aan iedereen is om weer een stukje Bewust Zijn te openen, elkaar te eren en te respecteren, de Natuur en al haar wezens weer samen te brengen in Eenheid en Harmonie. Een taak voor ons allen en de verantwoordelijkheid die we dragen voor onze mooie planeet `Moeder Aarde`. Harmonie en Leven in All Bewust Zijn!

Ik groet U in Liefde en Licht en `and maybe we`ll meet on Sacred Pathways.
Mijn naam is Cora ., tourleader of Magical Journeys, Ceremonialist, Teacher in the Old Ways, Usui en Tibetaans Reikimaster, Klank en Sound Healer/Reader.


Back to content | Back to main menu