Avalonreizen, Sacred Pathways, AvalonReis, Avalon Journey, spirituele reizen en opleidingen


Go to content

Aardeproject

Aarde projekt: Intuitief -en Aarde Bewust Zijn, Lichtwerk, Eenheid!

Vanaf 1995 werkt Cora in diepe verbondenheid en intuitief met het Aarde- en SterrenBewustZijn, Moeder Aarde en het Heilige AardeWiel

Dit resulteerde in Spirituele Reizen, Opleidingen, Aarde-Healing en Lichtwerk! Trainingen en dagen om mensen Bewust te maken van Al dat Is!

Tijdens reizen is er altijd contact met het Kristallijne netwerk van de Aarde en het Kosmisch Grid, de Heilige Paden, verweven vanuit het Kristallijne Hart van de Aarde. In deze Magische Reizen kreeg Cora door, overal het Kristalbewustzijn weer te verweven en mede hierdoor liet zij overal op de Planeet waar haar voeten haar brachten, kleine kristalletjes achter. Deze kristalletje van Licht en Liefde hebben allen een doel, zoals het Kristal Bewust Zijn altijd haar energie opslaat en weer (zonodig) verspreidt! Het Kristallijne Web ontwaakt, Paden worden verbonden, Ley-lines stralen een krachtig `licht` ! Mensen ontwaken, zoeken, verbinden.

Kindreds Spirits voor Harmonie, Bewust Zijn en Eenheid!!

In 2004 tijdens de Zonne-eclips bij Nieuwe Maan, Hunebed Havelte kwam de wens door vanuit GodinBewustZijn, voor Gaia`s HealingHeart Circle ! Aarde BewustZijn in Harmonie en Eenheid: Gaia Dagen- Events- Reizen !

Gaia`s HealingHeart Circle

Gaia`s HealingHeart Circle beoogt Events, Cirkels, Lichtwerk in Harmonie en met Gelijkgestemden die allen bereid zijn in zichzelf te Ontwaken, zowel op Aards- als Kosmisch niveau, maar ook een opening naar Ruimte en Licht voor Planeet Aarde met elkaar te creeren! BewustZijn in Dagelijks leven, het omgaan met anderen, mededogen, balans, voeding en het Dieren-Natuurrijk! Het heeft ons aller aandacht nodig!

Samenkomen met Kindred Spirits: Zielsverwanten en Gelijkgestemden! Hebben we daar niet allen behoefte aan in deze aparte doch Heilige tijd op Aarde, een Tijd die voorbij vliegt maar toch onze oprechte aandacht vraagt!

Sacred Pathways en Gaia`s HealingHeart Circle agenda:

Lichtwerk Cirkel, Keltische Meet & Greet! Hart-Harmonie en Licht Cirkel met Viering, Sound, Ontmoet en Groet

Een gezellige Samenkomst waarin we Gaia`s Healing Heart Circle presenteren, verweven met de reizen en activiteiten van Sacred Pathways en Friends! Een middag met gelijkgestemden in het Licht van Yule. Muziek, Drum, Ontmoet en Groet met daarin verweven een LichtCirkel waarin we het Nieuwe Licht meenemen en een Aarde meditatie die Gaia zal ondersteunen waar en hoe ze nodig heeft, in liefde en licht !

Maandelijks HealingHeart Lichtwerk Bijeenkomsten!

AvalonReis:

Internationale dag: Gaia`s HealingHeartCircle & Friends!!

De HealingHeartCircle creeert Aarde dagen in Harmonie, Eenheid en Bewustzijn! Harmonie en Heling in ons Hart brengt Harmonie en Heling in t Hart van de Moeder! Vrolijke meditatieve, creatieve en muzikale `Licht` dag! Wil jezelf die dag iets speciaals toevoegen, laat het dan spoedig weten, de dag staat nog even open voor Unieke ideeen!

Sacred Pathways Dochter ondernemingen: Cirkel van de Kristallijne Dageraad, Celtic Mysteries Atlantis Avalon, Spirit of Avalon, The Ways of Elen, Gaia`s HealingHeart Events & Circles

Reizen, Aardedagen, Lichtwerk, Groeps-individuele Training,Healingcursus


Back to content | Back to main menu