Avalonreizen, Sacred Pathways, AvalonReis, Avalon Journey, spirituele reizen en opleidingen


Go to content

De Healing Praktijk:

Praktijk

Healing Praktijk Sacred Pathways Dordrecht

*Healing met de Heilige Ankh, Egyptische Essentiele Olien en Kruiden

De Egyptische Tweebenige Ankh heeft een verre historie terug naar het oude Atlantis. Daar werd deze krachtige Tool al gebruikt bij Aarde Werk, Healing en Inwijdingen. In het Egypte van deze tijd ziet men vaak alleen de Ankh als sleutel met 1 enkel been, hoewel in oude Tempels de twee benige Ankh nog terug te vinden is. Symbolisch aan de Geometrie van de mens versterkt deze de aanzet naar doorstroming en heling in en om het lichaam. De Ankh werkt in en om je Aura, herstelt de Ziels Merkaba en harmoniseert het Chakra Systeem in je fysieke Lichaam. De Ankh versterkt de eigen helingcapaciteiten zodat het lichaam zich weer in Harmonie kan voelen in zowel Lichaam, Geest en Ziel! Oude Magie in een Bronzen Jasje!

*Healing met Ankh-Klank-EgyptischeOlien -Kristal-Kruiden-Aura Spray
De Healing vindt altijd plaats in overeenstemming van de client!

*Healing/Reading: op afspraak en in overleg client! U kunt of een Healing

of een Reading aanvragen, Samen is natuurlijk ook een mooie optie om mee te werken. Er wordt behandeld in een zachte sfeer met rustgevende muziek, kruiden, kristallen, klanken en olien. Prijs op aanvraag en afhankelijk van keuze. Een Reading kan zijn: -intu´tief tijdens behandeling, -kaarten, Keltisch jaarwiel, runenstenen...of een combinatie hierin!

*Intu´tief Ontwikkelen: Er wordt een `pakket` samengesteld met de client
om in de intu´tieve behoefte te voorzien, ontwikkelen van gave/ kwaliteiten in een eigen ritme,
-bewustworden-zien-voelen-chakra`s-kleuren-meditatie

*Individuele Coaching: Dit kan zijn van gesprekken, tot ontwikkelen en healen. Loslaten en Helen zodat je jezelf kan ontwikkelen, dit kan voor jezelf, maar is zeker ook een aanrader als je een eigen praktijk wilt starten!

Lichtgroet Cora


Back to content | Back to main menu